Alle news
Bouwplaats: Visserijstraat

30/06

Werkzaamheden: Visserijstraat

Naar aanleiding van onbevredigende draagproeven op de nieuwe fundering in fase 3 (tussen nr. 72 en de ingang van de garage van het gebouw 6-8 Beaulieulaan) zijn we om veiligheidsredenen verplicht om een deel van de in deze fase uitgevoerde werkzaamheden over te doen.

Als gevolg hiervan zijn de werkzaamheden vertraagd en is de planning als volgt gewijzigd (behoudens verder slecht weer):

  • van dinsdag 21 mei tot dinsdag 4 juni: voltooiing van het weggedeelte in fase 3. Het zal onmogelijk zijn om de Visserijstraat over te steken van Watermaal-Bosvoorde naar Oudergem, en omgekeerd. Lokaal verkeer mogelijk in fase 1, 2 en 4. Tijdens deze werken zullen de garages van de buurtbewoners in Fase 3 opnieuw ontoegankelijk zijn.
  • van 5 tot 13 juni: kleine infrastructuurwerken en heropening van de hele straat voor plaatselijk verkeer.
  • Vrijdag 14 juni : Laatste laag asfalt op de hele rijbaan, waardoor gebruikers niet kunnen parkeren, hun garages niet in en uit kunnen en zich niet kunnen verplaatsen;
  • Maandag 17 juni en dinsdag 18 juni: Markering van parkeerplaatsen, voetgangersoversteekplaatsen en fietsenrekken: Fase 1 en 2, maandag 17 juni; Fase 3 en 4, dinsdag 18 juni. Verkeer zal gedurende de hele fase mogelijk zijn, maar overdag parkeren is niet toegestaan in de fasen die momenteel aan de gang zijn.

Phasage des travaux. Voir planning dans le PDF à télécharger.

U vindt hier de volledige planning van de werken.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om u eraan te herinneren dat elke werf onderhevig is aan weersomstandigheden, die dit jaar helaas niet ideaal zijn.

Wij danken u voor uw geduld en begrip naar aanleiding van het ongemak veroorzaakt door deze werken.